Прочетете ощеВезниВръзката ви ще има допълнителен ентусиазъм в сравнение с

...
 Прочетете ощеВезниВръзката ви ще има допълнителен ентусиазъм в сравнение с
Коментари Харесай

Какво очаква Везни, Скорпион и Стрелец през месец АВГУСТ

 
Прочетете още
Везни

Връзката ви ще има спомагателен възторг спрямо предходни месеци. Поради това не трябва да си позволявате да се задържате вкъщи. Вместо това излезте и боядисайте града в розово. Предстоящите дни ще са чудесни за фамилните двойки. Август може да се окаже прекомерно претрупан месец за вас, защото вашите цели могат да стартират да се изместват от вътрешни проблеми в професионален проект. Вашите обществени контакти ще изиграят огромна роля за постигането на финансов триумф, тъй че дръжте очите си отворени за едно евентуално бизнес съдействие. Краят на този месец ще бъде извънредно време за финансов триумф, само че не забравяйте да употребявате спомагателни средства за погашение на всички висящи заеми и други предпочитани отговорности.

 

Скорпион

Препоръчително е двойките да не прекарват прекомерно доста време в компанията на други хора през този месец. В противоположен случай има възможност някои от вас да залитнат към греховната посока. Разведените могат да се натъкнат на някой забавен любовен претендент. Отделете повече време, с цел да опознаете по-добре този човек, преди да се включите в каквато и да била случка.  Ако търсите работа или желаете да се премествате на друга служба, август може да се окаже добър месец за тази концепция. Възможно е да стартирате нов бизнес, тъй като интервалът е удобен. Въпреки това не очаквайте незабавна възвращаемост в вложенията, тъй като може да похарчите повече за фамилията през първата част на месеца.

 

Стрелец

През този месец ще станете очевидци на доста промени и доста от тях ще бъдат единствено и само за ваше положително, що се отнася до любовния ви живот. Семейните ще имат доста повече шансове да очароват своите половинки. Вашето изключително внимание и грижа, най-вероятно ще възрадва обичаният ви човек. Като цяло се обрисува удобен месец. Ще бъде добре, в случай че оставите нещата с финансите да протичат естествено този месец, защото са вероятни доходоносни благоприятни условия. Инвестициите или продажбите най-вероятно ще доведат до приемливи облаги през този месец. Когато става въпрос за вашите бизнес инициативи, ще имате поддръжката на вашето семейство и близки.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР